Προετοιμασία IELTS

Καταξιωμένα Κέντρα Προετοιμασίας IELTS

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα διακεκριμένων Κέντρων Προετοιμασίας IELTS, το καθένα από τα οποία έχει διακριθεί για την εξαιρετική Ακαδημαϊκή του αριστεία και το αξιοσημείωτο ιστορικό επιτυχιών των σπουδαστών του στην προετοιμασία για τις εξετάσεις IELTS.

Αυτά τα Κέντρα είναι γνωστά όχι μόνο για τα υψηλά εκπαιδευτικά τους πρότυπα, αλλά επαινούνται σε διαρκή βάση για τις εντυπωσιακές βαθμολογίες IELTS που επιτυγχάνουν οι μαθητές τους.

Οι ιστορίες επιτυχίας δεν περιορίζονται μόνο στις υψηλές βαθμολογίες που πετυχαίνουν οι σπουδαστές τους στις εξετάσεις.  Οι σπουδαστές τους αποδεδειγμένα εκφράζουν συχνά την μεγάλη ικανοποίησή τους από τις παρεχόμενες υπηρεσίες, συνιστώντας με ενθουσιασμό τις Σχολές αυτές τόσο στον κύκλο τους όσο και στα επαγγελματικά και κοινωνικά τους δίκτυα.

Καταξιωμένα Κέντρα Προετοιμασίας IELTS

NETWORK Educational Group (Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK)

Επίσημο Κέντρο Εγγραφών για το IELTS (για όλη την Ελλάδα).

Επίσημο Κέντρο Εξετάσεων IELTS  (με τη βοήθεια υπολογιστή).

Προσφέρει μαθήματα Δια Ζώσης, Υβριδικά και OnLine.

 • Εξειδικευμένα μαθήματα προετοιμασίας IELTS
 • Εξειδικευμένα μαθήματα προετοιμασίας GMAT, GRE, TOEFL
 • Αναγνωρισμένα Προγράμματα Foundation για τη Μ. Βρετανία και τις Ευρωπαϊκές χώρες
 • Προγράμματα προετοιμασίας για τις Παν-Βρετανικές εξετάσεις GCE A-Levels.

Τηλέφωνα:
2107488131 (Αθήνα),
2310240394 (Θεσσαλονίκη)
www.network.gr, www.networkfoundation.gr, www.europeanfoundation.gr, www.fullservice.gr

thePro - Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας (the Proficiency Experts)

Προσφέρει μαθήματα Δια Ζώσης, Υβριδικά και OnLine.

 • Εξειδικεύεται στην προετοιμασία για το IELTS.
 • Εξειδικεύεται στην προετοιμασία για GMAT, GRE, TOEFL.
 • Εξειδικεύεται στην προετοιμασία για το Proficiency (Cambridge-Michigan-LRN)
 • Αδειοδοτημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά.

Τηλέφωνα: 2310279896, 2316009404 (Θεσσαλονίκη)
www.thepro.gr

UniBridge Study Abroad - Σπουδές στο Εξωτερικό

Προσφέρει μαθήματα OnLine και Υβριδικά.

 • Υπερ-ταχύρρυθμα Προγράμματα IELTS αποκλειστικά σε μικρά κλειστά τμήματα.
 • Υπηρεσίες Εγγυημένης Εισαγωγής σε Πανεπιστημιακά Προγράμματα Bachelor και Master.

Τηλέφωνα: 2100108645 2100108646
(Αθήνα – Πανόρμου)
www.unibridgedirect.com, www.unibridge.gr

Foundation College

Προσφέρει μαθήματα Δια Ζώσης και OnLine.

 • Προετοιμασία IELTS
 • Προετοιμασία για τα GCE A-Levels
 • Προετοιμασία Foundation

Τηλέφωνο: 2108081050 (Κηφισιά)
Web: www.fcollege.gr

Γιατί να επιλέξετε από τα 4 αναγνωρισμένα κέντρα προετοιμασίας IELTS

Πρόκειται για μια επιλεγμένη ομάδα από 4 αναγνωρισμένα Κέντρα Προετοιμασίας IELTS, το καθένα από τα οποία αποτελεί σημείο αναφοράς στην ακαδημαϊκή αριστεία και επιτυχία στον τομέα της εκπαίδευσης IELTS

Λόγοι για τους οποίους τα επιλεγμένα αυτά Κέντρα ξεχωρίζουν ως η κορυφαία επιλογή για την προετοιμασία σας στο IELTS:

 • Εξαιρετικά Ακαδημαϊκά Πρότυπα: Κάθε κέντρο διαθέτει πρόγραμμα σπουδών σχεδιασμένο από ειδικούς στο IELTS, διασφαλίζοντας ότι θα λάβετε την πιο αποτελεσματική και ενημερωμένη εκπαίδευση. Όλοι οι εκπαιδευτές δεν είναι μόνο γνώστες της δομής και μορφής του IELTS, αλλά έμπειροι επαγγελματίες tutors, οι οποίοι παρέχουν τόσο ομαδική όσο και εξατομικευμένη υποστήριξη, ώστε να ανταποκρίνονται στα ατομικά μαθησιακά στυλ κάθε σπουδαστή και σπουδάστριας.
 • Εντυπωσιακό Ιστορικό Επιτυχιών: Οι σταθερές επιτεύξεις υψηλών βαθμολογιών των μαθητών αποτελούν απόδειξη της ποιότητας της εκπαίδευσης. Αυτά τα 4 κέντρα έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό μεγάλης βελτίωσης των ικανοτήτων των μαθητών, διασφαλίζοντας ότι θα διαπρέψουν σε κάθε ένα από τα 4 parts των εξετάσεων IELTS (Listening, Reading, Writing, Speaking).
 • Ικανοποίηση των Σπουδαστών και Συστάσεις:  Η ικανοποίηση των παλιότερων και τωρινών  μαθητών αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση. Οι περισσότεροι από τους μαθητές εγγράφονται μέσω συστάσεων από πρώην μαθητές, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη θετική και επιδραστική μαθησιακή εμπειρία που είχαν.  Στις ιστοσελίδες και στα κοινωνικά δίκτυα των Σχολών αυτών υπάρχουν πολλές περιπτώσεις παλαιών μαθητών τους που έχουν δημοσιεύσει τις ιστορίες της επιτυχίας τους και τις συμβουλές τους προς τους νέους υποψήφιους.
 • Ολιστικό Μαθησιακό Περιβάλλον: Πέρα από την κανονική προετοιμασία για το IELTS, τα 4 αυτά Κέντρα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη/συνολική προσέγγιση στην εκμάθηση των  απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων για το  IELTS. Αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη κριτικής σκέψης, αποτελεσματικών δεξιοτήτων επικοινωνίας και κατανόησης διαφορετικών πολιτισμών, όλες δηλαδή τις βασικές δεξιότητες για κάθε πολίτη του κόσμου.
 • Εγκαταστάσεις και Υποδομή Τελευταίας Τεχνολογίας:  Κάθε κέντρο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων υλικών προετοιμασίας IELTS, ειδικών τεστ εξάσκησης και εργαλείων εμπέδωσης με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ώστε να παρέχεται συστηματική και ολοκληρωμένη μαθησιακή εμπειρία.
 • Εναλλακτικές Επιλογές Εκμάθησης:  Κατανοώντας τις διαφορετικές ανάγκες των υποψηφίων για τις εξετάσεις IELTS, τα 4 Κέντρα προσφέρουν διάφορους τρόπους εκμάθησης, συμπεριλαμβανομένων των Δια Ζώσης μαθημάτων, των Διαδικτυακών συνεδριών και των Υβριδικών μοντέλων, καλύπτοντας όλες τις διαφορετικές προτιμήσεις των υποψηφίων.

Επιλέγοντας ένα από αυτά τα 4 Κέντρα, δεν προετοιμάζεστε απλώς για  μια εξέταση, αλλά  επενδύετε σε μια υπηρεσία που πιστεύει στην εξέλιξη των δυνατοτήτων σας, στην προώθηση της ανάπτυξης κάθε ατόμου και στην αναγνώριση των επιτευγμάτων κάθε σπουδαστή και σπουδάστριας.  Ξεκινήστε το δικό σας IELTS Prep, εκεί όπου η γενική εκπαίδευση συναντά την ατομική υποστήριξη των σπουδαστών.

Beyond IELTS: Πληροφορίες για Πτυχία Bachelors και Masters

Εκτός από τα εξειδικευμένα μαθήματα προετοιμασίας IELTS, τα παραπάνω Εκπαιδευτικά Κέντρα προσφέρουν ολοκληρωμένη υποστήριξη για την πορεία σας προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση σε Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια στο Εξωτερικό.

Αν σκοπεύετε να ακολουθήσετε Προπτυχιακές ή Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Πανεπιστήμια όπου η διδασκαλία γίνεται στην Αγγλική γλώσσα, τα 4 επιλεγμένα Κέντρα μπορούν να σας προσφέρουν πολύτιμη υποστήριξη και Υπηρεσίες Προετοιμασίας και Εισαγωγής.

Η υποστήριξη περιλαμβάνει λεπτομερή καθοδήγηση για Εγγυημένη Εισαγωγή σε όλα τα προγράμματα, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και σίγουρη πορεία προς το Ακαδημαϊκό σας μέλλον.